Jeg hedder Christina Madsen. Jeg ejer og driver Loppegal, et univers af secondhand. 

Loppegal er en spændende butik i hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus med boliginteriør, møbler, tøj, sko, smykker og en masse andre smukke fund.

Loppegal er for dig som vil have lækker secondhand uden bøvl og mas. Det er for dig som er vild med secondhand uden at du selv skal langt omkring for at finde tingene, og selv sætte dem i stand.
Det har jeg gjort for dig.

Alle varer kommer mellem mine hænder før de kommer til salg. Det vil sige at de er efterset, og istandsat så de igen står flot. Skoene har været forbi en skomager, lamperne har fået nye ledninger osv.

Varerne er håndplukkede i hele Nordeuropa, og jeg vælger alting med hjertet, hvilket giver min forretning en helt unik stil. Jeg vælger mine varer med omhu og kærlighed, så du kan nyde det store udvalg og så du kan bruge din tid og energi på at hygge med præcis den indretning og det udtryk, du ønsker i dit hjem.

Hele Loppegals varesortiment er secondhand. Derudover tilbyder jeg probiotiske produkter fra Byoms.dk og fantastiske håndlavede, plantefarvede bivokslys fra Sollys. 

Jeg vil gerne udfordre den gængse opfattelse af secondhand. Hvordan vi ser brugte tings potentiale har stor betydning for vores forbrug – og faktisk også for vores indretning.
Har du ønsker om input til fx hvordan du mixer dit arvede stel, opgraderer det du har eller måske i det hele taget kommer igang med at få secondhand inden for dørene, så står jeg også gerne til rådighed, og kan pege dig i retning af nye ideer.

Der er så mange ting i omløb i forvejen, så vi har ikke behov for at producere nye. De gamle ting har mange år at leve i endnu, især hvis vi passer godt på dem.

Kig ind i butikken eller fang mig på instagram – der er indbakken og shoppen åben 24/7, og jeg svarer altid hurtigt.