Hvad er Loppegal?
Loppegal er en privatejet virksomhed som sælger håndplukket, kurateret secondhand, altså brugte varer. Ordet ”kurateret” kommer af latin og betyder 'at drage omsorg for'. Alle varerne på Loppegal er håndplukkede, efterset og istandsat. Eftersom Loppegal sælger brugte varer, er det altid udgangspunktet der er en eller anden form for brugsspor på varen. Der skelnes mellem skader og alm. brugsspor.

 

Hvad gør jeg hvis jeg har spørgsmål?
Du er altid velkommen på telefon/sms: 60199167, mail: kontakt@loppegal.dk eller instagram: @loppegal

 

Er varen stadig til salg?
Alle varer er stadig til salg, medmindre andet er angivet. Jeg opdaterer omhyggeligt instagram som varerne bliver solgt, og webshoppen er programmeret til at fjerne en vare fra siden så snart den er solgt.

 

Hvor ligger butikken?
Loppegal har fysisk butik i hjertet af Aarhus. Adressen er Studsgade 10, 8000 Aarhus C - i Latinerkvarteret. Butikken er åben onsdag, torsdag og fredag kl 11-18 og lørdag 10-16. Butikken er lukket på helligdage. Du kan altid orientere dig om aktuelle åbningstider på både loppegal.dk og på Google.

 

Hvornår har du åbent?
Butikken er åben onsdag, torsdag og fredag kl 11-18 og lørdag 10-16. Butikken er lukket på helligdage. Du kan altid orientere dig om aktuelle åbningstider på både loppegal.dk og på Google.
Webshoppen og Instagram er åben 24/7-365. Også i ferier og på helligdage.

 

Køber du ting?
I udgangspunktet køber jeg ikke fra private. Mit koncept er at jeg omhyggeligt håndplukker alle mine varer og sætter dem i stand, så jeg vil gerne have hver ting i hænderne før jeg køber dem ind. Jeg tager selv ud og køber op, og rigtig gerne i udlandet. På den måde kan jeg købe stort ind ad gangen, og komprimere min tid og mine ressourcer. Jeg tager ikke ting i kommission.

 

Hvor får du dine varer fra?
Jeg køber ind i hele Nordeuropa, gerne Sverige og Tyskland, men også helt til Sydfrankrig og helt til Finland.

 

Sender du?
Meget gerne. Jeg sender så tit der er behov for det, og forsikret fragt uanset mængde koster 50 kr til nærmeste GLS-udleveringssted, og 80 kr med hjemmelevering. Jeg pakker naturligvis forsvarligt ind og sender forsikret.

 

Hvordan køber jeg en vare?
Du kan få sendt med næste omgang, eller samle til bunke, så du sparer på fragten. Alle varer kan købes via Instagram, webshoppen og den fysiske butik i Studsgade i Aarhus’ hyggelige latinerkvarter. På Instagram skriver du bare en besked til mig, så finder vi ud af resten.

 

Skal jeg købe på instagram eller på webshoppen?
Det er helt op til dig hvor du gerne vil følge med. På instagram kommer de nyeste varer på først, rækkefølgen er: Udpakning i Stories på Instagram – Instagramopslag – webshoppen – butikken.
Er varen oprettet på webshoppen, foretrækker jeg at du køber der. Kontakter du mig på instagram, kan jeg sagtens sende linket til varen til dig, så du ikke selv skal lede efter den i søgefunktionen.

En vare er tilgængelig indtil den er betalt. Jeg reserverer ikke uden betaling.

Både på Instagram og på webshoppen har du mulighed for at samle til bunke, så du sparer på fragten.
Det betyder at du kan reservere varer løbende, mod betaling, og selv bestemmer hvornår du vil have sendt. Fragten er den samme som sædvanlig; 50 kr for GLS udleveringssted, og 80 kr for hjemmelevering.

Du kan sagtens dele en bunke med en anden kunde: I skal bare være enige om hvis navn bunken skal registreres i, og hvornår I vil have sendt. Bunker er altid med forsendelse, og kan ikke afhentes i butikken.

Opretter du en bunke via webshoppen, starter du bunken ved at købe din vare som normalt, via check-ud, og betaler for ordren med fragt. I feltet til bemærkninger skriver du ”NY BUNKE – [fulde navn]”.
Når du senere skal have tilføjet flere varer til din bunke, vælger du afhentning, da fragten er betalt ved første vare. Nu gennemfører du betalingen for den nye ordre, og skriver ”BUNKE – [fulde navn]” i feltet til bemærkninger under check-out.
Når du gerne vil have sendt din bunke, skriver du blot til mig med fulde navn, så sender jeg den afsted snarest muligt. Nemt, ikke?

 

Hvor tit får du nye varer?
Der er udpakninger en gang ugentligt, på Stories på Instagram. Her kan du følge med, typisk om mandagen ved middagstid, og købe de allernyeste varer før de kommer til salg i Instagramopslag og på webshoppen. Her er det først til mølle. Har du skrevet på en vare, er det en god ide at blive hængende i indbakken, for jeg svarer hurtigt. Hvis du stopper med at svare, går jeg videre til den næste kunde som er interesseret.

En vare er solgt når den er betalt. Jeg reserverer ikke uden betaling.

 

Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil donere nogle ting til Loppegal?
Sikke en fantastisk tanke. Tak for det. Du er velkommen til at aflevere ting til donation i butikkens åbningstid, i salgbar stand. Er tingene uden for mit salgsområde, videregiver jeg dem til en velgørende organisation.